Skolens ledelse

Skolebestyrelsen

Ny elev?

Ring på tlf.nr 79797750 og aftal nærmere :)

.. VELKOMMEN ..

* * * * * * Sjølund - Hejls Skole * * * * * *

. Vi vil hinanden .

PLC

Ingen aktuelle nyheder
    Margit Hartmann den 14-12-2015
    Frugtordningen - fra 4.1.16 til sommerferien for kun 125 kr.
    Læs mere i vedhæftet bilag
    Tilmelding via Kolding Kommunes Netbutik via linket
    (Vi oplever desværre problemer med Netbutik engang imellem, så hvis I ikke kan få linket til at virke, kan I gå på Kolding Kommunes hjemmeside, Netbutikken og finde Sjølund-Hejls Skole.)

Margit Hartmann den 05-11-2015
    Vedr. indmeldelse og udmeldelse af plads i SFO eller Fritidsklub

Når du fremadrettet skal indmelde eller udmelde dit barn af SFO eller Fritidsklub, så skal det foregå via Kolding Kommunes bookingsystem NemPlads. Herunder følger en kort beskrivelse af hvordan dette gøres.

Du kan finde NemPlads enten via din computer på: http://mitkolding.kolding.dk eller via tablet og smartphone, hvor du ved at søge på Mitkolding kan hente app’en i Google Play eller App Store. Du skal bruge NemID for at booke en plads til dit barn eller foretage udmeldelse. Når du har fundet den plads, du ønsker at booke, er det vigtigt, at du klikker på "book", da pladsen ellers ikke bliver booket. Du vil modtage en bekræftelse når din booking er korrekt gennemført.

Frister for udmeldelse og annullering
    Du kan udmelde dit barn og annullere pladsbookinger via Nem-Plads. Udmeldelse/annullering skal ske med en måneds varsel til den næste 1. i en måned.

Har du spørgsmål til ovenstående så kan du kontakte Kolding Kommunes pladsanvisning på pladsanvisningen@kolding.dk eller på tlf. 79 79 12 00.

Se mere på følgende link om NemPlads: https://www.kolding.dk/borger/bornepasning/familie-born/pladsanvisningen

Gert Mølgaard
    Pædagogisk konsulent